Skip to content

Information About a Flight from Belgrade on Monday

28.03.2020  11:03

Hvis du er en dansker der stadig befinder sig strandet i Serbien, og ønsker at rejse hjem, se venligst nedenstående information.

Ambassaden har netop fået oplyst, at der vil afgå et særfly til Stockholm (Arlanda lufthavn) mandag morgen den 30.3.2020 kl. 8. Flyet er arrangeret af det serbiske udenrigsministerium og det koster ikke noget. Da der kun er et begrænset antal pladser til danske rejsende, er det meget vigtigt, at du/I vender tilbage hurtigst muligt med et svar på, om du/I vælger at tage imod tilbuddet eller ej.

Man vil ikke kunne komme med flyet ved blot at møde op i lufthavnen..

Kun danske statsborgere og personer med gyldig dansk opholdstilladelse (opholdskort skal medbringes) kan komme med. Ambassaden beder om at hver rejsende sender en e-mail på martop@um.dk inden søndag kl. 10 med oplysning om følgende for hver rejsende:

-Navn
-Pasnummer
-CPR nummer
-Telefonnummer

Har du spørgsmål vedr. situationen eller ovennævnte fly, er du velkommen til at kontakte ambassaden på +38163234735 døgnet rundt.

For mere information om corona/Covid-19 situation i Serbien, Montenegro, Bosnien-Hercegovina, eller Nordmakedonien, se her.